Verkstad

Kunder som har köpt bil hos oss blir erbjudna bra erbjudanden samt rabatt på service och reparationer.

I vår bilverkstad kan du får hjälp med allt från reparationer, bilservice och däckbyte! Våra kunniga mekaniker hjälper dig oavsett bilmärke med såväl mindre service av bil till större reparationer.

Vi är specialister på bilar, alla bilmärken är välkomna!

Två gånger om året är det dags för hjulskifte. På Motorbolaget erbjuder vi däckbyte för 250 kronor.

Service avtal

I ditt serviceavtal ingår basservice till en fast månadskostnad. Det innebär bland annat byte av motorolja, filter och packning samt flera funktions- och säkerhetskontroller. Med ett serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för service. Det ger dig en bil som alltid servas i tid och som förhoppningsvis är mer eftertraktad den dagen du bestämmer dig för att sälja.

Teckna ett mycket förmånligt serviceavtal från 249 kr/mån. Avtalet gäller i 36 månader eller 4500 mil, det som inträffar först. Service sker regelbundet en gång per år, så man bör hinna med tre servicebesök inom loppet av 36 månader

Det är lättare att ha en rullande avbetalning, i stället för att betala större summor vid servicetillfället och du säkrar dessutom upp kostnaden för dina framtida servicebesök. Men vill man betala av hela avtalskostnaden direkt, går det bra med.

Kostnaden för serviceavtalet är 249 kr/mån i 36 månader

Totalkostnaden blir då 8.964 kr utslaget på alla tre år.