Om oss

Motorbolaget finns i Uppsala. Vår långa branscherfarenhet gör att vi vet vad som krävs för att skapa en trygg och bra affär oavsett om det handlar om att köpa en bil eller sälja sin bil. Att köpa eller sälja en bil ska kännas tryggt och enkelt oavsett om man inte har gjort någon bilaffär förut eller har hundra bilaffärer bakom sig! Vi vill se till att nå den bästa lösningen för dig.

Varmt välkommen till oss på Motorbolaget för en trygg, enkel och bra bilaffär! 

Vi har ett brett utbud av bilar med konkurrenskraftiga priser. Innan försäljning genomgår alla bilar kvalitetskontroll och service vid behov. 

Vi arbetar endast med tidsbokade besök, tidsbokning krävs för visning av bil. För att boka en tid kontakta oss per mejl eller telefon.

Johnny Johansson
Johnny Johansson
2023-06-08
Måste bara ge 5 av 5 stjärnor till denna firma. Allt gick smidigt från första titt på kärran vi ville kolla på fram till köp.
Maria Blomqvist
Maria Blomqvist
2023-06-03
Snabb och smidig affär med Omar, bilen var i utlovat skick och allt sköttes bra. Vi är mycket nöjda med motorbolaget!
Kim Tuan Thawng
Kim Tuan Thawng
2023-06-03
10/10
oskar redkvist
oskar redkvist
2023-02-16
Väldigt bra service, bilen var i det skick som utlovades, säljaren öppnade upp för mig en söndag kväll och affären gick väldigt smidigt och bra. Trevligt bemötande😊 Mer sånt här i bilbranschen
Thomas Torninger
Thomas Torninger
2022-12-29
Bra service och kommunikation
Fred Midbeck
Fred Midbeck
2022-12-05
Superbra och smidig service, sålde bilen efter kontakt med Omar och allting var klart på typ 5 minuter med alla papper, betalning och överlämnande av bilen. Kan verkligen rekommendera Motorbolaget både för att sälja och köpa bil. Proffsig service och jättetrevligt bemötande
Paul Widerholm
Paul Widerholm
2022-11-07
Så nöjd med bemötandet av Omar, allt med bilen stämde till 100%.
Beatrice Marsilius
Beatrice Marsilius
2022-08-19
Kunde inte vara mer nöjd! Jättetrevliga, kunniga och hjälpsamma. Tack!