Om oss

Motorbolaget finns i Upplands Väsby. Vår långa branscherfarenhet gör att vi vet vad som krävs för att skapa en trygg och bra affär oavsett om det handlar om att köpa en bil eller sälja sin bil. Att köpa eller sälja en bil ska kännas tryggt och enkelt oavsett om man inte har gjort någon bilaffär förut eller har hundra bilaffärer bakom sig! Vi vill se till att nå den bästa lösningen för dig.

Varmt välkommen till oss på Motorbolaget för en trygg, enkel och bra bilaffär! 

Vi har ett brett utbud av bilar med konkurrenskraftiga priser. Innan försäljning genomgår alla bilar kvalitetskontroll och service vid behov. 

Vi arbetar endast med tidsbokade besök, tidsbokning krävs för visning av bil. För att boka en tid kontakta oss per mejl eller telefon.

Vårt team

Omar Khaled

Ägare

Omar startade företaget 2020 efter att han arbetat som bilmekaniker  i flera år bestämde han sig för att starta eget. Ansvarar för inköp, försäljning, transport och bokning av leveranser. Tack var det erfarenheterna som mekaniker köper vi in endast bra bilar.

Ledig tjänst

Inköpare

Som inköpare på Motorbolaget hjälper du våra kunder som vill sälja sin bil, Inköp av främst begagnade. Arbetet går främst ut på att bevaka marknadsplatser auktioner men även att skapa relationer med andra företag inom branschen.