Försäljningsuppdrag

Ett försäljnings­uppdrag innebär att vi säljer din bil åt dig mot en fast avgift. Vi gör som vi brukar göra med våra egna bilar. Din bil lämnas in på vår verkstad för rekond, reparationer och liknande som lyfter skicket. 

Vi är måna om att både säljare och köpare ska få rätt bil till rätt pris och ett fordon i bättre skick kan det ofta vara rimligt att ta ett högre pris för. I och med det, och vår professionella hantering av försäljningen av din bil, kan du få mer betalt genom försäljnings­uppdrag. Du slipper lyfta ett finger under processen.

Födelarna med försäljningsuppdrag

Att slippa sköta kontakten med mer eller mindre seriösa spekulanter, ordna prov­körning själv, fixa allt pappers­arbete och pris­förhandling själv.

1

Du kan sälja bilen för ett högre pris, Du slipper lyfta ett finger under processen.

2

Vi hanterar visning och provkörning, rekond, reparationer och liknande som lyfter skicket.

3

Vi säkrar att pappersarbetet går rätt till och att du får pengarna i kontot direkt.

FAQ om försäljning av bil

Ett försäljnings­uppdrag innebär att du lämnar in fordonet och att vi sköter försäljningen åt dig mot en avgift. Först när vi har hittat en köpare köper vi in bilen och säljer den vidare. Vår verkstad genomför rekond, service och reparationer för att lyfta skicket på bilen, vilket gör det rimligt att ta ett högre pris för den.

Vi marknads­för bilen på vår webbplats, i vår försäljnings­hall och på alla Sveriges platt­formar där du kan tänka dig att hitta en bil. Du kan även välja att använda bilen och ha den hos dig. När vi hittar en köpare så lämnar du in bilen.

När någon köper bilen drar vi av avgiften för försäljningen, löser eventuella rest­skulder och betalar ut det åter­stående beloppet till ditt konto.

Vi tar en fast avgift för att hantera försäljningen av bilen. Skicka en förfrågan så diskuterar vi det mer!